Werken bij Pienter logo Ben jij Pienter?

Smart brands need Pienter people

Pienter zijn, is niet zo ingewikkeld of hoogdravend. Pienter zijn is, gewoon net wat slimmer zijn. We combineren een nuchtere en menselijke aanpak met een volle bak nieuwsgierigheid en open vizier. Ons ding? Leren, verbinden en inspireren. Zo werken we elke dag met elkaar aan prestaties met power voor diverse toffe klanten; van klein tot groot.

Eigenwijs creatief, maar Drents nuchter

Zeg je: 'ontdekken'. Dan zeg je: 'Pienter'. We kiezen onze eigen route en vertrouwen op ons (marketing)instinct. Dat leidt ons naar onbetreden paden en oplossingen die een ander over het hoofd ziet. En daar worden we enthousiast van! Verwacht geen creatief geneuzel in de rondte. We verkennen, ontdekken en zetten direct koers de juiste richting op. Zo werkt het Pienter.

Leren door te doen

We denken niet in hokjes of functieprofielen. Bij ons kun je doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent (of in wil worden). Onderweg doe je ervaringen op. Van elkaar, maar ook door zelf onderzoek te doen. Vallen en opstaan hoort erbij. We kijken vooruit, maar ook terug. Zo leren, reflecteren en verbeteren we onszelf continue.

Samen is leuker dan alleen

Ieder zijn eigen kracht, samen de sterkste. Dat is ons motto en daar komen we het verst mee. Zo bouwen we duurzame relaties op. Met elkaar en met onze klanten. Zo weten we wat we aan elkaar hebben en kunnen we samen groeien naar iets moois. En de de successen? Die vieren we natuurlijk ook!

Word jij onze nieuwe tafeltenniskampioen?

Werken bij Pienter
Fouten maken is niet dom, maar durven. Pienter gezien.
Michel Gort
Manager Operations

Bedrijven die blij met ons zijn

De weg van Pienter

Hartje Assen, hart voor heel Nederland
Klanten van landelijk tot regionaal MKB
Bliksemstart in 2013
21 online specialisten

Ook pienter worden?

Klaar om de wereld van online marketing (verder) te ontdekken? Laat van je horen! Solliciteer op een van onze functies of stuur een open sollicitatie. Wie weet tot snel?
Contact opnemen
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.