Werken bij Pienter logo Ben jij Pienter?

Route

Hoe bereik je Pienters kantoor in Assen?

Kom je bij ons op bezoek? Leuk! Pienter is gevestigd in hartje Assen. We geven je graag wat praktische informatie hoe je ons het gemakkelijkste kunt bereiken.

Ons Pientere parkeerterrein

Je kunt bij ons gratis parkeren. De toegangspoort voor het parkeerterrein vind je tussen Stationsstraat 7 en Stationsstraat 9.

Je kunt vanaf het parkeerterrein de deur aan de achterzijde gebruiken.

Met de auto?

Ons kantoor beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers. Je kunt gratis parkeren op ons eigen terrein. Hoewel de reguliere entree zich bevindt aan de Oostersingel,  is het parkeerterrein alleen bereikbaar via de Stationsstraat. Het automatische hek bevindt zich tussen Stationsstraat 7 en Stationsstraat 9 (navigatietip!). Via de parkeerplaats kun je via de achteringang ons kantoor bereiken zodat je niet hoeft om te lopen.

Wanneer je vanaf het station richting het parkeerterrein rijdt:

Wanneer je vanaf de Oostersingel richting het parkeerterrein rijdt:

Je kunt oprijden tot aan de poort. Het hek gaat automatisch open tijdens kantooruren.

Vervolgens kun je helemaal doorrijden en parkeren bij het parkeerterrein door aan het einde linksaf te slaan.

Vanuit Groningen

Neem afslag 34 (Assen-Noord) en neem sla de afrit rechtsaf om in te voegen op de Peelo. Ga vervolgens steeds rechtdoor. Ga verder op de Peelo om je weg te vervolgen op de Groningerstraat. Sla aan het einde linksaf naar Het Kanaal en vervolgens weer rechtsaf om de Jan Fabriciusstraat te bereiken. De weg vervolgen op de Javastraat die vervolgens naar links afbuigt en de Oostersingel wordt. Sla nu linksaf om de Stationsstraat te bereiken. Hier bevindt zich na 50 meter aan de linkerzijde de toegang voor het parkeerterrein.

Vanuit Zwolle

Neem de splitsing afslag 32 om op de Haarweg te komen. Houd links aan richting Assen. En sla rechtsaf om op de Europaweg-zuid te komen. Deze weg kun je volgen richting het station waarna de weg overgaat in de Overcingellaan. Houd bij de tunnel rechts aan (de tunnel dus niet inrijden), en sla bij het station linksaf. Je bevindt je nu op de Stationsstraat. Hier bevindt zich na een paar honderderd meter aan de rechterzijde de toegang voor het parkeerterrein.

Met openbaar vervoer?

Assen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en ons kantoor ligt op loopafstand van het station (500 meter). Slechts een paar minuutjes lopen dus. Voor de deur bevinden zich bushaltes aan beide zijden van de weg. Hier stopt zowel lijn 114 als lijn 115.