Werken bij Pienter logo Ben jij Pienter?

Be Smarter

Be Smarter

Bij Pienter zijn we dol op ontdekken. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Waar liggen je krachten? Welke ambities heb je? Tijd om alles op een rijtje te zetten!

Met ons zelfontwikkelde ‘Be Smarter’  opleidingstraject dagen we je uit om nog beter in je vak te worden. Het basisprogramma focust zich op het ontwikkelen van een stevige online marketing basis. Overdag aan het werk en ’s avonds leren? Dat hoeft bij ons niet. Voor het ‘Be Smarter’ opleidingstraject krijg je van ons in je werkweek gewoon tijd voor. Zo kun je direct de theorie in praktijk brengen én kun je thuis gewoon verder met de dingen die jij graag wil doen.

Met alle kennis op zak ga je verder op pad richting een specialisme. Je begint met de basis en de periodes erna kun je je verder verdiepen. In de wereld van online marketing ben je nooit uitgeleerd. Zo blijven we als bedrijf innovatief en blijf je structureel bezig met persoonlijke ontwikkeling. Dat werkt Pienter.

 

Ook pienter worden?

Klaar om de wereld van online marketing (verder) te ontdekken? Laat van je horen! Solliciteer op een van onze functies of stuur een open sollicitatie. Wie weet tot snel?
Contact opnemen
 • Bel me terug
  Bel me terug
  Liever op een ander moment?

  Laat je nummer achter en dan bellen wij je terug.

  Bel me terug

  Om goed voorbereid te bellen, helpt het als we alvast een korte beschrijving van je vraag hebben. Niet verplicht, maar wel handig om te weten.
  Geen gehoor of even niet beschikbaar? Geen punt! Geef hier je e-mailadres op, zodat we je een begeleidende mail kunnen sturen wanneer we je niet te pakken krijgen.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Ik bel jullie
  Ik bel jullie
  Leuk! Laat wat van je horen.
 • Ik mail jullie
  Ik mail jullie
  Wij horen graag van je.